vineri, 14 septembrie 2012

Acesta este noul "F"!!!

Cum, deocamdată, nu pot să vi-i prezint altfel (ne vedem luni!!), vă ofer catalogul clasei, aşa cum l-am făcut acum vreo trei-patru săptămâni. Sunt curios şi nerăbdător să-i văd şi să-i cunosc, chiar mai mult decât voi... dragelor! Vreau să cred, după mediile frumoase de admitere, că vor fi demni urmaşi ai "F"-ului abia "zburat" spre cele şcoli înalte!

N.B. Astăzi, 17 septembrie, de ziua de naştere a Ralucăi mele, zi plină de emoţii, au participat la evenimentul deosebit al deschiderii de an... de început de serie (ordinea este aleatorie, iar eventualele omisiuni sunt scuzabile: emoţiile duble): Mădă, Lucia, Alinuţa, Eidri, Eve, Nico, Andreea, Ale, Mile, Bădu, Vlad, Iulica (prin telefon!!). Vă mulţumesc dinb suflet că aţi fost alături de mine în prima zi de şcoală a noii serii!!! Urmează pozele de... mâine, că azi am uitat aparatul foto acasă...Ba chiar de... pomâine!... :))
Gata! M-am ținut de cuvânt!





1. Mădălina Maria I. Balcu
2. Diana Isabelle C. Balint
3. Ştefania Adelina I. Clinciu  
4. Vlad-Cosmin  S. Frăţilă
5. Florina-Denisa  G. Hosu
6. Mihai Bogdan  C. Lazăr
7. Raluca Maria  M. Loşonţi
8. Sebastian  I. Lup
9. Marta M. Majlat
10. Adrian Ştefan  D. Milcă
11. Simona Nicoleta  N. Militaru
12. Claudiu-Ioan   A. Miron                         
13. Sebastian Răzvan  D. Mitu
14. Alexandru  V. Moldovan
15. Cristina  D. Moldovanu
16. Claudia Mihaela  M. Moraru
17. Vlad-Iulian  L. Muntean
18. Georgiana-Florina O. Niţu                 
19. Bianca Paula T. Oană
20. Mălina  O. Oprea                          
21. Sebastian  Alexandru  G. Pascale 
22. Raluca Andreea F. Petrica
23. Agnana Ştefania S. Puşcaşu
24. Florin Cătălin N. Radu
25. Mihaela Daniela M. Sabău
26. Constantin C. Săgneanu 
27. Bianca-Florentina E. Sîrbu           
28. Mircea-Cătălin D. Stoicescu                       
29. Roxana Mihaela V. Stoiţă               
30. Raul-Vlad I. Tamaş
31. Mădălina R. Unchiaşu                  
32. Iulia Andreea I. Zîrnovan
                                 








   
   Şi... acelaşi diriginte, 
                   Anton Nicolai    






           


















18 comentarii:

  1. Domn Profesor! Mă bucur mult să vă reîntâlnesc chiar dacă doar virtual! Abia aștept să vă citesc blogul!

    David Laura Emanuela,
    Absolventa Sectia Pedagogie 2002-2006.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc mult, Laura! Sper şi eu să ne reîntânim şi mai sper să-ţi fie pe plac şi amestecul acesta foarte curios de elemente disparate care, totuşi, mă reprezintă şi-i oglindeşte, cât poate!, şi pe elevii mei de azi, de ieri, ba chiar şi de alaltăieri!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Într-adevăr vă reprezintă!
    Elemente disparate, dar trebuie să mă opresc din când în când, să dau răgaz neuronilor să-și facă datoria! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc! Şi poate le dai drumul neuronilor să proceseze şi asupra celei propuneri de mai sus!

      Ștergere
  4. Domnule diriginte, s-a făcut "poimâine"! Eu tot aştept să văd mai bine noua promoţie F. Bine, dacă mai întârziaţi puţin, înţeleg...,e mai greu începutul...oricum, sunt nerăbdătoare. Cu drag, Mădă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, mai întâi, sunt impresionat de dorinţa de a-mi cunoaşte bobocii! Apoiii, ieri am împărţit manualele, aşa că, deşi aveam aparatul, s-au dus cele două ore de parcă n-au fost. Azi, pur şi simplu, nu i-am văzut... Aşa că... alt mâine se profilează! Cu dor, AN

      Ștergere
  5. Bineee, atunci voi aștepta și voi urmări activitatea de pe blog (măcar așa mai rămânem conectați...). Sincer, abia acum simt dorul de liceu și chiar dacă nu a început încă facultatea, sunt convinsă că la liceu era muuuult mai bine..., dar asta e, timpul trece și noi odată cu el!
    P.S. Dacă aveți vreodată nevoie de ajutor în "ale bucătăriei", eu vin cu cel mai mare drag.
    Cu drag, Mădă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biiine! Mulțumesc! Să le anunțăm și pe Nico, Eve, Carmi!!! J)

      Ștergere
  6. Îmi place rândul de la perete, sper că domnișoara din prima banca va avea ultimul cuvânt, doar e șefă:))! Ce pot spune...,la prima vedere par cuminți și ascultători... să nu uităm uniforma, așa ceva nu cred că am văzut la noi în clasă: uniformă de la A la Z se regăsește la fiecare membru al formulei complete. Excelent exemplu, sunt buni de pus în ramă!
    Și acum, ca să mă dau și eu importantă:)), mă ofer să dau meditații gratis: persoana care dorește să devină noua dumneavoastră secretară poate veni la mine. Nu va fi la fel de bună ca maine, dar măcar se va apropia:)). Glumesc!
    Cu mult drag, Mădă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu voi răspunde... provocării :)) Suntem în a patra zi de școală. Cât despre voi și uniformă, numai sufletul meu știe dacă i s-au vindecat rănile cauzate de „spiritul vostru democratic”!! Totuși, uniforma este emblematică pentru o școală și ea ar trebui purtată cu mândrie, nu în silă. Câți dintre voi erau mândri că-s la „Mureșanu”? Câți credeau că soarta oarbă i-a aruncat în acest liceu?... Atât deocamdată! Cu dragoste, AN

      Ștergere
  7. Aici aveţi dreptate! Mie mi-a plăcut de la început uniforma liceului, combinaţia este plăcută şi fără prea mari bătăi de cap în alegerea hainelor la început de an şcolar. Faţă de generală unde aveam pantaloni negri de stofă, cămaşă albă şi o vestă/sacou în carouri care se putea face doar la o anumită croitorie. Acestei uniforme am spus mereu "NU!", nu celei de la Mureşanu! Ba chiar am încercat, în clasă, ca măcar pozele de grup (din album) să fie în uniformă, dar evident, nu m-a ascultat nimeni... ar fi fost frumos să se vadă că terminăm un liceu de prestigiu! Eeee, gata cu nostalgiile:))
    Sper ca această noua promoţie să respecte uniforma aşa cum este ea şi să nu aibă problemele pe care le-am avut noi...

    Cu mult drag, Mădă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nici nu era nevoie de explicaţii din partea ta... şi ştii asta! Adevărul e că am lăsat cam liber, din motive pe care cred că şi tu le ştii, spiritul "liberal" (libertin!!!) al clasei şi asta a avut efecte nedorite. Cred că voi schimba strategia de comunicare cu clasa, iar capacitatea persuasivă mi-o voi canaliza mai mult spre acest obiectiv formal, dar, se vede, cu repercusiuni asupra spiritului...
      Trebuie să-i conving că nu în uniformă sau lipsa acesteia stă capacitatea de exprimare a personalităţii unui elev. Prea multă permisivitate dăunează grav... colectivului şi, poate, chiar individului, se vede treaba!!! Te îmbrăţişez părinteşte!

      Ștergere
  8. Am văzut ceva legat de "bucătărie"? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur! Și dacă cineva se oferă să ajute la bucătărit, mă gândesc că e nevoie și de oarece degustători... :))

      Ștergere
  9. Întotdeauna disponibilă când vine vorba de asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convins, iubito! De aici și aproape invitația...

      Ștergere
  10. ..totuşi un sentiment ciudat la ideea că mă grăbesc spre şcoală, să ajung şi nu mai am un loc în bancă, iar Nora nu mă mai aşteaptă în Livadă, să chicotim şi să ne plângem de teme, proiecte, etc. Sper să fie copii cuminţi, să vă asculte şi să poarte uniforma. Şi, nu în ultimul rând, să ducă "F-ul" mai departe cu mândrie. O îmbrăţişare caldă !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mile, Mile...
      ... şi eu să vă observ din maşină (mică sau mare) şi să mă bucur că sunteţi vesele şi ciripiţi ca două vrăbiuţe gureşe... şi-apoi să vă regăsesc în clasă încă foindu-vă şi râzând pline de poftă de viaţă (nu de lecţii plicticoase!!) Pruncuţii nu i-am "drămăluit" încă, sper să fie măcar ca voi, altfel întră "F"-ul în anonimat şi asta nu se poate! Da! cât ţi s-ar părea de ciudat, şi eu vreau să poarte amărâta de uniformă pentru că, dacă ea nu te face mai deştept, cel puţin asigură liniştea clasei (şi sper că ştii că nu eu sunt cel care provoacă... turbulenţe). Şi eu te-mbrăţişez cu drag!

      Ștergere