miercuri, 1 ianuarie 2014

De pe prispa... (2)

casei noastre, așa ne-am petrecut trecerea graniței dintre ani. Și ne-am bucurat..., și ne-am îmbrățișat..., și ne-am gândit cu drag la copii..., și am visat la nepoți...







4 comentarii:

  1. La mulţi ani, dragul nostru dirig! Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce mă faci să plâng de fericire?...
    Eu mă gândesc că, pentru voi, sunt mai curând prieten, tovarăş, ăăă..., tătic, dar dirig?!... Aşa de ingrată poziţie în ziua de ASTĂZI!!! (vezi o postare anterioară...)
    LA MULŢI ANI, Draga Mea! Şi tu îmi eşti la fel de dragă ca-ntotdeauna şi pentru totdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru a fi mesajul anterior complet, reformulez... La mulţi ani, dragul nostru prieten, tovarăş, tătic, dirig! Vă mulţumim că existaţi (chiar dacă uneori sunteţi prea dezamăgit de tot ce vă înconjoară ca să realizaţi, cu adevărat, că foarte multe persoane însufleţite şi datorită dumneavoastră, mai mult sau mai puţin apropiate fizic în această clipă, vă iubesc sincer şi vă poartă mereu în sufletul şi în gândurile lor...)! CC

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea dragă, doar ce-ţi spusei că-mi dădură lacrimile..., de emoţie, de nostalgie, de DOR, şi n-apucai să le şterg bine, că intervenişi iară!
    Tu scumpo, aştept de la tine poezii, aştept de la tine o monografie scrisă cu har şi dragoste, aştept de la tine încercarea unei... "Claudia 3"!!! Da' ce n-aştept?! Şi, după cum cred că bănuieşti, aştept de la tine TOT ceea ce poţi oferi celorlalţi, indiferent de domeniul pe care-l alegi şi la care te pricepi aşa de bine!
    Asta-i tema! Cam mare şi cam pretenţioasă, nu?...

    RăspundețiȘtergere