sâmbătă, 14 iulie 2012

"Doamne! vino, Doamne!, să vezi..."

* Nu vreau să fiu președinte la masa verde, prin nevalidarea referendumului. Fac un apel românilor să participe la vot pe 29, indiferent care le este opțiunea, este important acum ca cetățenii acestei țări să demonstreze Europei că suntem europeni, că nu cădem într-o capcană a riscului de restaurație. (Traian Băsescu, la biroul său de campanie)
* Domnul preşedinte suspendat încearcă să atragă Armata Română într-un război politic jenant. (ministrul Apărării Naţionale)
* În stânga biroului sunt trei telefoane dintre care unul negru cu doăsprezece butoane, îi fac o recomandare, să apese pe butonul cu numărul trei şi-i va răspunde o persoană, persoana aceea nu minte niciodată, şi-i va spune care sunt persoanele care au făcut mult rău României, şi mă tem că primele nume sunt Crin Antonescu şi Victor Ponta. (Traian Băsescu, la biroul său de campanie)
* Ăsta îşi bate joc de noi pe faţă! Se crede la stadion, susţinut doar din peluza dreapta, probabil total pasivă, în timp ce combatanţii de la peluza opusă şi tribune îl fugăresc “zi de vară până’n sară”, să-l jupoaie de pielea de lup ascunsă sub haina de blană de oaie. (Ţăranul din Bărăgan, comentariu aflat pe un blog)
* Susţin preşedintele pentru că altfel nu mai intrăm în Europa, că preşedintele a făcut numai ce trebuie... Pensiile şi salariile au fost tăiate pentru că altfel nu se mai puteau plăti, intram în insolvenţă. Sunt pensionar şi mă descurc... (un participant la mitingul clujean)
* Dacă ies ei, nu mai putem continua autostrăzile, care vedeţi că se construiesc în toată ţara, pentru care primim bani europeni care nu vor mai veni.
* Ţăranii nu vor mai primi cele câteva sute de lei pentru a-i sprijini în munca lor.
* Fiii şi fiicele dvs. care lucrează în străinătate nu vor mai putea călători prin Europa cu buletinul. (Emil Boc)
* Noi deţinem puterea şi dreptatea, ei au de partea lor teroarea şi minciuna.
* Vor referendum în două zile ca să ne ia, nu doar preşedintele, ci ţara, să se voteze până iese cum vor ei. (Traian Ungureanu)
* Eu nu lupt pentru un om, lupta mea mea e pentru o ţară. Am construit uşor, uşor prestigiul României în Uniunea Europeană. Lor le-au trebuit trei zile ca să distrugă imaginea României. Infractorii din partidele lor îi vor din nou la butoanele justiţiei. Oare de ce le este mai frică de Voiculescu decât de legile şi bunele practici ale U.E.?, pentru că ei înşişi sunt produsele corupţiei din ţară. (Traian Băsescu, la Cluj)
* Oare e european să-ţi promovezi fata agramată în Parlamentul European? (Andrei Marga)
* Şi unul, fie că-l cheamă Crin, şi altul, fie că-l cheamă Victoraş, nu sunt decât nişte marionete ale celor care ar trebui să fie la puşcărie. (Traian Băsescu)
* Preşedintele a fost un preşedinte-jucător şi e un preşedinte-jucător, în timp ce Ponta e jucător, iar Voiculescu antrenor. (Vasile Blaga)
* Traian Băsescu este singurul şef de stat din Europa care are statutul de inculpat în două dosare penale. (Relu Fenechiu ??)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu