duminică, 28 aprilie 2013

Găsii printre hârţoage...

... şi n-am ce comenta, dar mă gândesc la nostalgicii care mai calcă pe-aici...
Nu voi comenta nici la Comentarii, las pe cine vrea să scrie oarece... Eu?!, atât m-am priceput şi atât am făcut!... Vă deie Domnul lumină-n minte şi-n suflet!

Îmi aduc aminte că am semnat ceva în ziua cu pricina, dar abia azi am aflat ce am semnat. Cât despre nostalgici, nu ştiu câţi sunt, dar cei care eram deja de anul trecut cam pe vremea asta am rămas fideli sentimentului. Eu, cu siguranţă!
Cele mai calde îmbrăţişări şi cu mult drag,
Mădă




           A trecut deja un an de când am ieşit pentru ultima dată pe poarta liceului, ca elevă.
           Anii de liceu...  cei mai frumoşi ani din viaţă... Frumuseţea adolescenţei noastre a rămas în anii de liceu, în experienţele şi trăirile de atunci.
           Recunosc că în seara asta m-a cuprins o nostalgie, ba chiar un dor şi s-au scurs câteva lacrimi... Şi asta datorită lu' Mădă (Efectiv!) pentru că mi-a arătat ceva pe blog-ul dirigului, iar apoi ne-am întins la taclale despre momentele noastre faine din liceu. Ce clasă zăpăcită eram! :x
           Colegii mei... mi-e dor de ei :( Mi-e dor să le văd feţele alea de copii blegi, feţele alea somnoroase sau vesele (Marina era MEREU una din feţele vesele), mi-e dor de jocurile noastre prosteşti din orele libere, de încercările noastre de a ne demonstra talentul la gătit sau talentul actoricesc, mi-e dor de glumele la care râdeam cu lacrimi...
            Punctul pe F, mă bucur că au fost acei patru ani ce ne-au unit, ce ne vor uni pentru totdeauna...
                                                      Cu drag şi dor, Beea!
 



6 comentarii:

  1. Nu stiu cum se face ca scrisul "meu" si al "Carminei" seamana atat de bine cu al Iuliei... si, culmea, nici semnaturile nu-mi sunt familiare. Hmmm, deci chiar a existat o zi in care am lipsit noi, dar a fost tocmai Iulia!
    "Din pacate, nimeni n-a patit nimic" - suna atat de mult a Beea! :))
    Eu sunt nostalgica de cand posteaza tot felul de poze de la banchet, ultimul clopotel cei care tocmai au terminat a XII-a... motiv pentru care m-am uitat din nou si din nou la filmarea si pozele de la banchet. Si ce-am mai ras! Pacat ca a fost un fel de "rasu' - plansu'"...

    RăspundețiȘtergere
  2. La concursul vostru de creaţie... literară desfăşurat cu ocazia împărţirii cadourilor nu cred că aţi lipsit... Vezi pozele... Hârtia aia chiar s-a făcut în laboratorul de chimie, unde ne-am desfăşurat neuitata activitate. Dă-mi voie să nu ştiu cine pentru cine a semnat... Ştiu cine a stat lângă Beea când, cu Marina alături, a scris acest hazliu (în fapt!!!) proces verbal.
    Cât despre momentul dezvăluirii unui astfel de "fals" (20 iunie 2013) - rău ales!!!
    Cu amărăciune (eufemism),
    al vostru pentru patru ani

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur că îmi recunosc scrisul. Nico are dreptate. Ciudat, dar eu eram prezentă. Din câte îmi amintesc, Nico şi Carmina treceau printr-o "fază" care se manifesta prin lipsă de energie şi am fost rugată să semnez eu.
    Cu drag si dor, Iulica.
    P.S. Fac parte din grupul nostalgicilor care, ocazional, "răsfoiesc"blogul...

    RăspundețiȘtergere