miercuri, 25 aprilie 2012

SCUZE!!! (!)

Am găsit, între glumele trimise de o persoană dragă mie, acest crâmpei de viață foarte potrivit cu relația dintre clasă și diriginte. AVERTISMENT: cui nu-i place să tacă și să-și înghită, în tăcere, părerea: „Copiii fac poze în clasă, iar profesoara încearcă să-i convingă să comande fiecare o poză de grup. - Ia gândiți-vă ce frumos va fi peste ani, să spuneți: 'Iat-o pe Monica, acum e avocat' sau 'El e Mihai, acum este doctor'. Din spate se auzi o vocișoară: - Și aceasta este profesoara, a murit!” Nu că-i tare gluma?? Nu că ni se potrivește ca mănușa??... la CATALOG sui generis..., numai bun de arhivat?

N.B. Acesta era ultimul comentariu la CATALOG... O fi fost o previziune?...

SCUZE!!! e postare mult frecventată. Probabil că mea culpa te atrage chiar şi pe tine, virtualule! Uşor explicabil, având în vedere că momentele de jenantă sinceritate ale scriptorului sunt savuroase pentru totdeauna-avizatul cititor, mare specialist într-ale întortocheatului suflet omenesc.
Important e că amândoi ne amuzăm, creând-o/cetind-o, convinşi fiecare că zâmbetul ironic din colţul gurii n-a fost perceput/interceptat/decodat de către naivul de... celălalt. Vezi? Mare câştig spiritual pentru amândoi, cu efect în (?...) statisticile blogului!
P.S. Cel mai câştigat dintre toţi este însă Inocentul, cel care ne priveşte candid şi nedumerit pe amândoi. Ce se distrează ăştia?! 
Cel mai dezamăgit e Cârcotaşul amator de cancanuri. Ce chestie insipidă!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu